fbpx
 

Mescan

Talent is iets waarmee je geboren wordt

Bij je geboorte krijg je een set van natuurlijke talenten mee. Als je geluk hebt, worden deze talenten in je jeugd opgevallen door jouw omgeving en wordt je uitgedaagd om deze te ontwikkelen. Wanneer je jouw natuurlijke talenten inzet, kom je in trilling met je ware natuur. Wanneer je in trilling bent met je ware natuur, ervaar je het leven zoals het bedoeld is: stromend (flow).

 

Helaas is dit meestal niet het geval. In plaats daarvan passen we ons aan aan onze omgeving en ontwikkelen we gedrag dat niet echt bij ons past. Dit ‘aangeleerd gedrag’ kan zelfs in de loop van de jaren een kwaliteit worden. Echter, het is en blijft een kwaliteit waar je continu energie in moet stoppen. Je zult er nooit ‘de beste’ in worden. Ook vormt deze kwaliteit een belemmering voor het ontwikkelen van je ware natuurlijke talenten.

BROCHURE:

Talent Brochure

De Me-Scan

De Me-Scan is een compacte, toegankelijke tool waarmee je ontdekt in welke mate jij je natuurlijke talenten benut.

Het bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel maakt gebruik van positieve en negatieve associaties met 8 archetypische beelden. De beleving die een persoon heeft bij de 8 gebruikte beelden geeft direct inzicht in zijn of haar (onbewuste) gedragsvoorkeuren en -allergieën.

In het tweede onderdeel van de Me-scan worden 10 competenties uit 24 competenties gekozen die hij of zij het best vindt aansluiten op zijn of haar eigen kwaliteiten. De samenhang tussen de keuzes in de twee gedeeltes van de Me.-Scan laat zien in hoeverre iemand zijn of haar natuurlijke talenten herkent en in hoeverre hij of zij deze talenten heeft ontwikkeld. Tevens wordt zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen iemand kan aanlopen zonder dat hij of zij zich daarvan ten volle bewust is.

Krijg inzicht in jouw talenten

  1. Neem contact op via bovenstaande knop, stuur een mail naar info@mijnbasis.nl of bel 0646408849 voor een afspraak.  
  2. Doe de GRATIS intake (no strings attached).
  3. Vul online de talentenscan (Me.-Scan) in die je via de mail van mij krijgt.
  4. Ontvang een persoonlijke rapportage.
  5. Middels een persoonlijk gesprek van circa 1,5 uur krijg jij zicht op jouw natuurlijke kwaliteiten en potentieel talent, je valkuilen en belemmeringen.

Investering: €275,-