missie en visie

“Terug gaan naar de basis is de tijd terughalen toen je als kind alles om je heen vanuit nieuwsgierigheid en verwondering beleefde”

 

Nieuwsgierigheid en verwondering kan alleen wanneer je in staat bent niet meteen het antwoord te hoeven weten. In de stilte en ruimte van het niet-weten, kom je bij een plek van innerlijk weten. Mensen leren verbinden met de onveranderbare basis in henzelf van waaruit de rust, ruimte en stilte wordt ervaren waar een ieder ten diepste naar verlangt, dat is mijn missie en mijn passie.

 

Ik zie een wereld om me heen die sterk gericht is op meer, beter en sneller. De huidige technologische vooruitgangen, worden ingezet voor ‘nog meer, nog beter en nog sneller’.  Ik merk dat het een verdovende werking op me heeft wanneer ik me in die stroom begeef. Ik geloof daarom dat het noodzakelijk is om regelmatig even te vertragen en los te koppelen van die stroom. Waarom? Misschien wel om mijn menszijn niet te verliezen. Om me verbonden te blijven voelen met mezelf, anderen en moeder aarde. Om mezelf eraan te herinneren wat echt belangrijk voor mij is.

 

Dit is waar mijnbasis voor staat: terug gaan naar de basis om vervolgens keuzes te maken vanuit een innerlijk weten. Hier is tijd, ruimte, aandacht en stilte voor nodig.