fbpx
 

ONTWIKKEL je natuurlijke talenten

Vertraag en creëer ruimte in jezelf

Welke talenten zijn op jouw lijf geschreven en krijg je energie van? Welke vaardigheden ben je goed in, maar kosten je wel veel energie? Het antwoord op de eerste vraag geeft inzicht in je natuurlijke (potentiële) kracht. Het antwoord op de tweede vraag zegt iets over je aangeleerde, kwetsbare kracht. Kwetsbaar omdat het een vaardigheid is die onder druk, in een valkuil kan veranderen. Inzicht hierin geeft jou de mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken die dichter bij jouw ware natuur passen.

 

Tijdens dit traject ontdek je wat jouw natuurlijke (potentiële) talenten zijn en ook wat je hebt aangeleerd. Je ontdekt waar je energie weglekt en leert hoe jij het beste keuzes kan maken. Door zicht te krijgen op je beperkende overtuigingen en blokkades te doorbreken ga je de ruimte creëren om jouw potentiële natuurlijke talenten te ontwikkelen. Ik maak gebruik van de Me.-Scan, die als één van de weinige tools op de markt gebruik maakt van de wijsheid van jouw onderbewuste. Gezien 95% van jouw handelen, denken en voelen haar oorsprong heeft in het onderbewuste, liggen nagenoeg alle antwoorden op jouw vragen daar. 

ONTWIKKEL je natuurlijke talenten
Me.-Model

Resultaat

  • Ontdek je natuurlijke talenten;
  • Ontwikkel je potentiële talenten;
  • Ontdek je blokkades en waar(om) je energie lekt;
  • Overwin je beperkende overtuigingen.

Aanpak

  1. Je begint met een vrijblijvende intake (30 minuten video-/ telefoon gesprek)
  2. Daarna vul je online de Me.-Scan in (circa 20 minuten)
  3. We beginnen met een persoonlijk gesprek van circa 1,5 uur waarin je zicht krijgt op je natuurlijke kwaliteiten en potentieel talent, je valkuilen en belemmeringen. Hierbij maken we gebruik van o.a. de resultaten van de Me.-Scan.
  4. Na afloop bespreken we jouw persoonlijk ontwikkelplan voor de komende weken. Ter inspiratie en ondersteuning van je ontwikkeldoel(en), krijg je een hierop afgestemde MeMovie mee naar thuis.
  5. In totaal omvat dit traject vijf 1-op-1 sessies van 1,5 uur verspreid over 10 weken.
  6. Evaluatie en afronding
nl_NLDutch