fbpx
 

Over mij

“Meer vreugde, vrijheid en verbinding. Ongeacht de omstandigheden.”

 

Om alles en iedereen heen stroomt levensenergie. Deze energie wil niks liever dan door jou heen stromen en tot uiting komen. Doordat onze eigen weerstand, houden we deze stroom tegen. Ik wil je helpen om weer verbinding te maken met deze bron van energie.

Ik geloof niet zo in ‘de beste versie van jezelf moeten zijn’ of ‘het beste uit jezelf moeten halen’. Mijn aanpak richt zich veel meer op loslaten dan op iets moeten doen. Door los te laten ontstaat namelijk ruimte. Het is deze ruimte dat nodig is voor de levensenergie om vrij te kunnen stromen door jou heen. Als vanzelf zal zich de versie van jou manifesteren die doet waarvoor hij of zij hier op aarde is gekomen. Het Taosime kent een term hiervoor: Wu-Wei, ofwel ‘doen, zonder te doen’.

 

“Om los te kunnen laten, dien je eerst zicht te hebben op wat je vasthoudt.”

Foto van Rienk

Rienk

HALLO

Mijn naam is Rienk. Oprichter van Mijnbasis en creator van MeMovies. Persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei, daar ligt een diepe passie van mij.

 

Durven vertrouwen op je natuur. Het is een proces van vallen en opstaan. Van loslaten en toelaten. Van vertragen en in beweging blijven. Van stilte en roering. Van moed en mildheid.

 

Iedereen heeft zijn of haar unieke verhaal. Tijdens een busrit heb ik de mijne opgenomen. Mocht je meer over mij als persoon, vader, ondernemer willen weten en welke ervaringen mij gevormd hebben, klik dan hieronder op de links.

nl_NLDutch